Kjell Gierstae, Rektor og pianolærer

Kjell Gierstae er Kulturskolens rektor, og underviser også i piano. Han har solid utdannelse fra Grieg akademiet i Bergen (Barchelor), 2 år ved konservatoriet i Kristiansand (Adjunkt m/ opprykk) og 2 år diplom/mastergrad ved musikkhøyskolen i Utrecht, Nederland (Lektor).
Kjell er mye brukt som pianist og organist, og han spiller også jazz.

Han har praktisert/praktiserer som klaverpedagog, rektor, fylkes/distriktsmusiker og organist.

Kontortid mandag-tirsdag-onsdag fra 08.45-15.00.

E-post: kjellg@ikskolen.no

Brit Skoland, Pianolærer

Utdannet ved Østlandets Musikkonservatorium. Hun har tidligere jobbet som regionsmusiker i Troms, undervist ved Hamar Musikkskole i 6 år, og ved Bergen Kulturskole i 10 år. Hun er i dag bosatt i Lyngdal, og er foruten pianolærer ved vår kulturskole også organist i Hægebostad.

E-post brit@ikskolen.no

Kari Matti Tamper, Pianolærer

Kari er utdannet fagottist ved Sibelius-Akademiet i Helsinki. Etter giftermål i Norge ble han tangentlærer, og underviser i dag i piano, keyboard og komposisjon. Som komponist har han også gjort et storverk for symfoniorkester.

E-post: kmt@ikskolen.no

Mikael Grevle Haug, Lærer gitar, bass, trommer

Mikael har spilt gitar siden han var 12 år gammel. Han har selv vært elev på kulturskole i nesten 10 år. Har spilt i flere band, både gitar, bass og trommer. Så fulgte et år på Seljord folkehøgskole, musikklinjen. Senere fulgte studier på konservatoriet i Kristiansand innen klassisk gitar. Fullførte bachelor graden i 2005, og tok deretter et år påbygging utøvende. Fullførte mastergraden våren 2010. Spiller i dag i det akkustiske bandet ”Amptime”.

E-post: mikael@ikskolen.no

Anh Tuan Nguyen, Gitarlærer

Tuan er fra Kristiansand, og er utdannet i utøvende klassisk musikk ved musikkonservatoriet i Kristiansand. Studerte også på Ansgar Teologiske Høgskole både gitarpedagogikk og rytmisk/el-gitar. Han har flere års erfaring med instrumentundervisning fra andre musikkskoler, og er selv en aktiv musiker.

E-post: atn@ikskolen.no

Galib Hasan Mammadov, (tegning/maling)

Galib er en komponist og billedkunstner som ble født i 1946. I 1969 var han professor ved et Konservatorium i sitt hjemland Aserbajdsjan.
Han har komponert innen opera, symfonisk og kammermusikk, sanger, filmer, innspilt musikk, og forestillinger.
Deltatt på musikkfestivaler og prosjekter av internasjonal betydning (i Norge i 1997), det berømte "SKRUK" koret "Landet vi Kommer FRA"
prosjektet, i 2003, "Sommerlandet" prosjekt med Eyvind Skeie. Fremført i Vest-Europa, Russland ,USA og Tyrkia.
Har bodd i Norge siden 2002.

E-post: ghm@ikskolen.no