Musikk


Musikk er en kunstform de fleste av oss har et forhold til.

Hvem har ikke på et eller annet tidspunkt ønsket å svinge taktstokken foran et symfoniorkester, eller satt seg ned ved flygelet i en konsertsal, eller vrengt fletta av publikum med sin elektriske gitar, eller stått foran mikrofonen og sunget publikum til tårer?

Men behovet for å spille et instrument eller å synge kommer liksom fra et sted dypere i oss. Det er noe underlig over det hele. Som om selve urkaften driver oss til det. Kan du forestille deg et liv uten musikk? uten nasjonalsangen på 17 mai? uten de kjære juletonene i adventstiden?

Legger vi filosofien til side, så er musikk uansett en svær kjær gjøren for veldig mange, enten som lytter eller utøver. På kulturskolen underviser vi i de mest populære instrumentene, foruten i mer spesielle instrumenter som kirkeorgel for eksempel.

Enten du er barn, ungdom eller voksen. Enten du kun ønsker å lære det grunnleggende på et instrument eller allerede kan noe og ønsker å komme videre eller sågar ønsker å bli musiker av yrke så har vi tilbudet for deg.

I menyene til venstre velger du ditt instrument.

Velkommen skal du være!

For eventuelle spørsmål kontakter du rektor Kjell Gierstae eller den læreren som har kurset du er interessert i.